Platte daken, Groendak, Goten, isoleren.

Energy Expert is een erkend plaatser van het top produkt RESITRIX EPDM.

Met Resitrix kunen we dan ook alle toepassingen aanbieden die U maar kan denken, en dit met een levensduur van meer dan 50 jaar.

  • Nieuw en renovatie van alle soorten platte daken
  • Nieuw en renovatie van bakgoten
  • Groenedaken
  • Isoleren

RESITRIX is een duurzame oplossing voor elk plat dak

Alle RESITRIX producten zijn intern gewapend met glasvezel. Deze wapening zorgt voor de dimensionele stabiliteit en een hoge inscheurweerstand. Het intern wapeningsnet beschermt RESITRIX tegen beschadiging door vallende voorwerpen. Dankzij de hoge elasticiteit is RESITRIX zeer goed bestand tegen scheuren en perforaties. Uitvoeringen in winter of zomer en zelfs bij extreme weersomstandigheden zijn kwalitatief even duurzaam. RESITRIX vergt een minimaal onderhoud. RESITRIX is steeds beloopbaar voor onderhoud van het dak en de apparaten die erop staan.

Thermische gelaste, waterdichte naadverbindingen

De kwaliteit, garantie en levensduur van uw dak wordt in grote mate bepaald door de overlapverbindingen. Dankzij de SBS bitumenlaag kan RESITRIX gelast worden met hete lucht, waardoor twee banen perfect aan elkaar kunnen gesmolten worden: de hechtlaag en bitumenlaag vormen een naad met 100% garantie op waterdichtheid. Van zodra bitumen uit de naad vloeit, is de naad altijd en blijvend dicht. Door de zichtbare bitumen is tijdens werfbezoeken altijd een visuele kwaliteitscontrole mogelijk.

Waarborgen

RESITRIX garandeert 100% hechting op de ondergronden en de waterdichtheid, ook in overlappen en aansluitingen, niet degressief in de tijd, op loon en materiaal voor herstelling of voor vervanging. 

De wettelijke garantietermijn is 10 jaar. Phoenix biedt een schriftelijke fabriekswaarborg op alle door hen geleverde afdichtingen, lijmen en accessoires. Vanuit onze praktijkervaring, kunnen wij probleemloos 20 jaar praktijkgarantie aanbieden. 

Na beëindiging van de werken stuurt de plaatser het aanvraagformulier voor garantie naar RESITRIX. Elke partij ontvangt, na controle op de werf, een exemplaar van het certificaat van goede uitvoering.

Contacteer ons voor meer informatie.