Ketelrenovatie

Remeha - Oertli brengt warmte- en warmwatercomfort bij u thuis. Een vertrouwd merk met 75 jaar historie en grote ambities voor de toekomst. Bovendien beschikt dit bedrijf over een Nederlandse onderzoeks- en ontwikkelingsafdeling waar de nieuwste technologieën worden vertaalt naar huiselijk comfort en energiebesparing. Remeha en Oertli staan voor innovatie, kwaliteit en service op het gebied van onder andere cv-ketels.

Bij het installeren van centrale verwarming of een ketel wordt altijd de hele installatie gereinigd met een spoelcompressor en gevuld met gedeeltelijk onthard water (geen agressief leidingwater). Die procedure kan u tot 25% energie besparen.
Bij iedere centrale verwarmingsinstallatie plaatsen wij een Spirovent microbellenluchtafscheider (verwijdert continu vrije lucht en microbellen uit de installatievloeistof) en Spirotrap vuilafscheider (vuildeeltjes > 0,005mm worden afgescheiden en verwijderd).

De Laatste jaren is het rendement van de verwarmingsketels sterk toegenomen.
Daarnaast hebben nieuwe technieken zoals warmtepompen hun weg naar de markt definitief gevonden.
Éen ding is echter hetzelfde gebleven: de gegenereerde warmte wordt d.m.v. water overgebracht naar de te verwarmen ruimten. Door de hoge belastinggraad en de compacte bouwwijze van de ketels dient er meer aandacht te worden besteed aan de kwaliteit van zowel het vulwater als het systeemwater tijdens de levensduur van de installatie.
Dit geldt des te meer wanneer het gaat om renovatie, waar nieuwe technieken in een bestaande installatie worden ingebouwd.

De overheid verleent subsidies voor uw CV renovatie.

Contacteer ons voor bijkomende informatie.