Over energy Expert

Energy Expert is een erkend installatiebedrijf voor plat dak in Resitrix EPDM,Gevels bekleden en isoleren, Centrale verwarming, Vloerverwarming, Sanitair en energiezuinige technieken zoals zonne-energie, biomassa, isolatie, ventilatie enz. 

Rudy Poels, oprichter en bezieler van dit bedrijf met 25 jaar ervaring, ontwikkelt en installeert met passie resultaatgerichte oplossingen en installaties die aanzet geven naar meer comfort, gezonder, zuiniger en beter.

Missie
Het is onze missie om u te inspireren en motiveren naar een energiezuinige woning, gebouw, of stal. Hierdoor stimuleren we ook rechtstreeks het milieu, comfort, gezondheid, en uw financiën.

Visie
Door het realiseren van kwalitatief hoogstaande energiezuinige installaties, platte daken en gevels, met vooruitstrevende technieken, leidt dit onmiddellijk tot een opwaardering van uw woonst, gebouw, stal. Een beter behoud van het milieu en een grote besparing op uw financiële uitgaven.
 
"Extreme solutions for even the smallest problems" is niet voor niets de slogan van ons bedrijf.
Geen enkel probleem gaan we uit de weg!
 
Neem een kijkje op deze website en zie wat Energy Expert voor u kan betekenen.
Aarzel niet om ons te contacteren voor meer inlichtingen.

 
Wij onderscheiden ons op verschillende vlakken van andere installatiebedrijven.
Kijk verder op deze website om te ontdekken hoe... CERGA professionele gasinstalateur. (kwaliteitslabel aardgasinstallatie)
direct naar:
warmte-oplossingen
water-oplossingen
energie-oplossingen