Gas

Remeha biedt gasketels met een vermogen van 24 kW tot maar liefst 1062 kW.
In de Benelux is het de meest verkochte gascondensatieketel.


Remeha Calenta - Remeha Tzerra - Remeha Avanta Plus - Remeha Quinta Pro


 

Remeha Calenta
De Remeha Calenta: de meest doordachte condenserende verwarmingsketel ooit. Een hypermoderne, nieuw ontwikkelde condenserende gasketel in Combi en Solo-uitvoering. Betrouwbaarheid en optimale prestaties gaan bij dit toestel hand in hand, voor een onbezorgde warmte- en sanitair warm watervoorziening.


 

Remeha Tzerra
De Remeha Tzerra is een splinternieuw compact, betaalbaar, energiezuinig condensatieketelconcept, leverbaar in verschillende vermogens. Maar de Tzerra is ook en vooral anders. Klein en licht, en opgebouwd uit slechts 5 hoofdmodules waarin alle belangrijke technologie verregaand is geïntegreerd. Zo gewoon als de ketel er van buiten uitziet, zo buitengewoon is hij van binnen.

 

 

Remeha Quinta Pro
Voor wie op zoek is naar een compacte ketel met een groot vermogen ontwikkelde Remeha de Quinta Pro 45/65/90/115 gasketel: ongeacht het geleverde vermogen, zijn de afmetingen opvallend klein: 75 cm hoog, 50 cm breed en 50 cm diep.

 
Tevens is het door de compactheid van de Remeha Quinta pro mogelijk om, gecombineerd met de doordachte techniek van het hydraulisch cascadesysteem, een vermogen tot 1114 kW te plaatsen op een vloeroppervlakte van 3,5 m².  
 


Energy Expert is comfort partner van Remeha.Contacteer ons:
Voor elke toepassing kan Energy Expert een geschikte oplossing aanbieden